Curele chitara RightOn! Straps

RightOn! Straps

Produsele RightOn! Straps sunt rezultatul unei experiente de peste 40 de ani pe piata articolelor din piele, dezvoltand curele pentru chitara si accesorii care garanteaza maximul de satisfactie din partea celor mai exigenti muzicieni.

Cu o paleta de produse reinnoita, folosind materiale noi si un design atractiv, RightOn! Straps este mult mai aproape de muzician si instrumentele sale. Atat colectiile de curele cat si cele de accesorii isi propun sa intalneasca cerintele muzicianului modern prin prisma unui confort adecvat fiecarei situatii si a inovatiilor menite sa usureze efortul depus in relatia acestuia cu instrumentul.

Principala provocare a RightOn! Straps o reprezinta inovatia si dezvoltarea unor produse ce intrunesc exigentele muzicienilor, de aceea produc curele pentru chitara intr-o maniera unica, cu un design deosebit, la un pret avantajos pentru client prin calitatea oferita.

Sunt curele pentru chitara realizate intr-un mod traditional, dand atentie fiecarui detaliu in asa fel incat finisajele sa creeze senzatii unice. Confortul, functionalitatea si durabilitatea, sunt avantajele de care vei ramane uimit achizitionand un produs RightOn! Straps de pe rockfit.ro


RAS (RightON! Adjustment System)

Sistem de reglare exclusiv al curelelor pentru chitara RightOn! Straps. Acesta ofera posibilitatea ajustarii lungimii curelei intr-o maniera simpla si practica, permitand una dintre cele mai ample ajustari a lungimii existente pe piata. Sistemul RAS poate fi extern sau intern in functie de seria aleasa.

ras-01 ras-02 ras-03 ras-04